خاندان عباسخان سعیدی
عباس خان سعیدی
عباس ابن جعفر خان ،او در سال 1300در روستای پرکوه چشم به جهان گشود دوران نوجوانی را در مکتب خانه با قرآن کریم آشنا شد و به قرآن عشق می ورزید همیشه بعد از هر نماز یومیه تلاوت می کرد.
عباس خان یک چهره ی محبوب و دوست داشتنی، دلسوز نسبت به مردم، حامی مظلومان، بسیار مهمان دوست، متواضع و مؤدب بود، از قدی متوسط و چهره ای گندمگون و از لحاظ ظاهری تمیز و مرتب بودند، نسبت به مسائل اعتقادی و مذهبی سخت پای بند و این حساسیت را به فرزندانشان القاء می کردند. عباس خان پس از فوت پدر گرامی اش به خاطر شمع مدیریتی«سیاست و کیاست» به مدت چهار سال در دهۀ 30 تا 40 به عنوان کد خدای پرکوه در راه عمران و آبادی تلاش بی وقفه ای داشتند. او نماینده کدخدای منطقه بندرج دودانگه بود در تصمیم گیری و برنامه ریزی با«بخشداری» و در جهت اعزام سربازان با «پاسگاه فریم» صاحب نظر بود و از لحاظ موقعیت اجتماعی و سیاسی از جایگاه خاصّی در سطح منطقه برخوردار بودند، عباس خان دو بار تن به ازدواج داد.
- · همسر اولش به نام«خانم سلطان سعیدی از طایفۀ اصیل دامغانی» صاحب 9 فرزند شد که سه پسر به نامهای حاج پرویز، حاج جعفرو( پسر سوم در طفولیت فوت کرد)و شش دختر به نامهای منیژه، حاجیه ایران،کربلایی فرخنده، فریده،و( شریفه در سن بچگی دار دنیا را وداع گفت» شدند.
- · بار دوم باحاجیه طاهره عالیشاه از طایفه عالی صاحب هفت فرزند که چهار فرزند پسر به نامهای چنگیز، بهرام، احمد، شعبان و سه دختر به نامهای حاجیه فاطمه، رقیه، سکینه « (بهرام زود به لقاء الله پیوستند» شدند.
او در کارها ی عمرانی و اجتماعی خدمات ارزنده ای از خود در روستای پرکوه به ارمغان گذاشت:
- · احداث مدرسه در چهار پایۀ تحصیلی «اول تا چهارم» و تعمیر آن.
- · احداث منبع آب با همکاری پسر عموی خود خانجان سعیدی و مرکز بهداشت استان مازندران.
- · پیگیری جهت بازگشایی پایه های تحصیلی پنجم تا ششم ابتدائی با همکاری پسر عموی خود حاج لطف الله سعیدی.
- · پیگیری و اعزام هر ساله سپاهی دانش و معلمان به پرکوه.
- · احداث و تکمیل درمانگاه باتفاق پسر عمو ی خود خانجان سعیدی.
- · احداث جاده در خاری«گارکنی» در سال 1343 جهت آوردن تراکتور برای گسترش کشاورزی.
- · تعمیر و تجهیز امکانات مدرسه به عنوان عضو فعال انجمن اولیاء و مربیان.
- · تعیین سهمیۀ بیشتر جهت معاف کردن جوانان محل که به خدمت سربازی اعزام می شدند.
** بر اساس دستورالعمل «خرید خدمت سربازی»
- · پیگیری جهت اعزام پزشکیاران به درمانگاه با هماهنگی مرکز بهداشت ساری.
- · پیگیری جهت احیاء تعزیه خوانی بعد از فوت پدرش.
عباس خان، علاقۀ خاصی به خامس آل عبا حضرت امام حسین «ع» داشت و همیشه آرزو داشت به زیارت مولایش به کربلا برود، به خاطر همین ارادت قلبی همه ساله در دهم ماه محرم روز عاشورا از عزاداران امام حسین«ع» احکام دهی می کردند تا اولا" سفارش پدرش را انجام دهد، ثانیا" بدعتی برای فرزندانش باشد.
او در سال 1360 به استخدام شرکت صنایع چوب و کاغذ در پهنه کلاه در آمد و تا پایان عمر در این شرکت خدمت کرد تا اینکه بازنشسته شند.
آخرین برگ از دفتر زندگی این انسان شریف و وارسته و با تقوی، پدری مهربان و وفادار در تاریخ 18 / 10 / 1370 در اثر سانحه ورق خود به ابدیت پیوست تا با تسلیم به مشیت الهی لبیک گوید، آرامگاه او در هفت تن میانرود پس از یک تشییع جنازه بسیار با شکوه با حضور اهالی محل و بستگان و دوستان بود به کاروان رفته گان پیوست.
به سراغ من اگر می ائید،
پشت هیچستان جایی است،
پشت هیچستان رگهای هوا ،
پر قاصدصدهایی است ،
که خبر می اورند،
از گل وا شده ای دور ترین بوته ی خاک،
به سراغ من اگر می ائید،
نرم و اهسته بیائید،
مباد ا که ترک بر دارد ،
چینی نازک تنهایی من........
منیژه سعیدی
منیژه بنت عباس خان، در سال 10 / 7 / 1318 خداوند اولین فرزند را به خانواده اش عطاء کرد، او در زادگاهش پرکوه رشد کرد تا اینکه در سن جوانی با آقای رمضانعلی علیزاده کارمند آموزش و پرورش تن به ازدواج داد حاصل این پیوند فرزندانی چون:
- · حاج محمد علی: دوران طفولیت را در پرکوه سپری کرد آنگاه باتفاق خانواده به ساری آمد پس از کسب دیپلم و اتمام خدمت سپاهی دانش و استخدام در آموزش و پرورش در رشته کارشناسی فیزیک در امد آنگاه با خانم حاجیه سیما روحی ازدواج کرد که حاصل این پیوند چهار فرزند به نامهای کربلایی ابوذر، زینب، فاطمه، وحاج مهرداد می باشند در حال حاضر پس از 30 سال خدمت به بازنشستگی نائل شدند.
- · قربانعلی: مشهور به قدم، پس از اخذ دیپلم در آموزش و پرورش استخدام شد آنگاه با خانم زری محمودی تن به ازدواج داد و حاصل این ازدواج فرزندانی چون: زهره، شهره، وحامد می باشند. و در حال حاضر باز نشسته شده است.
- · فاطمه: تا مقطع راهنمایی تحصیل کرده است، فعلا" خانه دار می باشد و در سن جوانی با آقای شیدالله اسفیلار ازدواج کرده و دارای سه فرزند به نامهای میثم، معصومه و مازیار می باشند.
- · حسین: تا سوم راهنمایی ادامه تحصیل دادند به خاطر علاقه به شغل نظامی به خدمت ارتش در آمد و در حال حاضر بازنشسته شده و با خانم لیلا عالی نژاد ازدواج کرده است و صاحب سه فرزند به نامهای یاسر، سمیرا، علی می باشند.
- · حسن: دارای مدرک دیپلم می باشند، از استعداد خوبی در فراگیری علم و دانش برخوردار بود ندولی ادامه تحصیل نداد و با خانم سکینه عالیشاه دختر عمویش ازدواج کرد و در حال حاضر به شغل آزاد مشغول می باشند.
- · پروانه: تا مقطع راهنمایی تحصیل کرد، به شغل خانه داری مشغول می باشند، و با پسر خاله اش بهرام روحی ازدواج نمودند صاحب سه فرزند به نامهای حاج علی اکبر، عاطفه، وجابر می باشند.
- · جهانگیر: پس از اخذ دیپلم به دانشگاه راه یافت و در رشته دامپروری در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل نمودند و به عنوان کارشناس در جهاد سازندگی استان مازندران مشغول به کار شدند و با خانم مریم نصیری ازدواج و صاحب یک پسر به نام محمد مهدی می باشند.
- · افسانه: دارای مدرک تحصیلی دیپلم می باشد و به شغل خانه داری مشغول است و با آقای کربلایی اسماعیل عالی نژاد ازدواج کرد و دارای دو فرزند به نامهای نیلوفر، علیرضا می باشند.
- · رضا: پس از اخذ دیپلم در رشته مهندسی زراعت و دام در دانشگاه رشت راه یافت، پس از اتمام تحصیل در دانشگاه و دریافت مدرک کارشناسی به خدمت سربازی رفت آنگاه با خانم سمیه سعیدی دختر دائی اش ازدواج نمودندو صاحب یک فرزند بنام امیر محمد هستند.
- · فریده: به خاطر علاقه به تحصیل پس از اخذ دیپلم در رشته ریاضی در مقطع کارشناسی به دانشگاه راه یافت آنگاه با آقای عباد دماوندی ازدواج نمودند که حاصل ازدواج آنها پسری به نام امیر علی می باشد.
خصوصیات بارز منیژه: روحا" آدمی آرام و صبور و اخلاقا" خوشرو و با وقار می باشند با توجه به اینکه همسرش را از دست داد با دلسوزی مادرانه به بچه هایش عشق می ورزد و در راه پویایی زندگی با نشاط همیشه تلاش مضاعفی دارند.
حاجیه فرخنده سعیدی
فرخنده بنت عباسخان،مشهور به حاجیه فرخنده در روستای پرکوه متولّد شد پس از سپری کردن دوران نوجوانی خیلی زود با آقای غلام عبدی تن به ازدواج داد و صاحب پنج فرزند به نامهای کربلایی صغری، حسین، کبری، سکینه و حاجیه سمیه می باشند.ا و به زیارت عتبات عالیات نجف و کربلاو خانه حق مشرف شدند.
حاجیه فرخنده، فردی زحمت کش، پرتلاش در راه آسایش و آرامش خانواده اش نهایت ایثارگری چه در دوران اولیه زندگی و چه در حال حاضر از خود نشان می دهد، علاقه زیادی به خانواده خود دارد و در جهت استحکام آن از هیچ گونه تلاشی دریغ ندارد، او همدوش همسرش کار می کرد تا بتواند با همبستگی هم زندگی سالمی را سپری کنند. ذاتا" فردی خوش قلب، مهربان و دلسوز است، علاقه زیادی به زادگاهش دارد و برخی موارد با بهانه های مختلف جهت استفاده از هوای طبیعی و سکونت آن مراجعت می کند.
پرویز سعیدی فر
پرویز ا بن عباسخان، مشهور به حاج پرویز در سال 1325 در روستای پرکوه متولّد شد پس از گذراندن مقطع ابتدائی در دودانگه و متوسطه در پل سفید و ساری دیپلم را اخذ نمود انگاه به عنوان سپاهی دانش دو سال دراستان آذربایجان شرقی«مراغه» گذراند و به استخدام آموزش و پرورش در آمد، سمتهای دوران خدمت در آموزش و پرورش شامل: معلمی، مدیر مدارس، دبیر راهنمائی، مدرس زندان، کارشناس حسابداری درآموزش و پرورش استان مازندران و بهشهر بود، در حین خدمت در رشته علوم انسانی مدرک کاردانی را کسب نمود، نامبرده دو بار تن به ازدواج داد.
- · همسر اول: خانم اقدس سعیدی بود که به علت بیماری کلیوی دار دنیا را وداع گفت از او صاحب پنج فرزند به نامهای زهرا، معصومه، پریسا، رزیتا، لطف الله می باشند.
- · حاجیه زهرا: فرزند ارشد خانواده در بهشهر متولّد شد، نام مستعارش آزیتا می باشد پس از اخذ دیپلم به دانشگاه شیراز در رشته پرستاری در مقطع کارشناسی راه یافت آنگاه با آقای سعید علیپور «شاغل در بیمارستان بوعلی» تن به ازدواج دادند و صاحب دو فرزند به نامهای غزاله، علیرضا می باشند و در حال حاضر در بیمارستان امام خمینی «ره» ساری مشغول به کار می باشند.
- · معصومه: مشهور به آتوسا، در بهشهر به دنیا آمد پس از کسب دیپلم در رشته علوم تجربی مدرک کاردانی را کسب نمود. با آقای محمد محمودی «شاغل در مرکز تحقیقات اکولوژی دریای خزر» ازدواج نمود و صاحب یک دختر به نام شقایق می باشند.
- · پریسا: در بهشهر به دنیا آمد، دارای مدرک تحصیلی دیپلم می باشد، علاقه ای به درس نداشت با حاج میثم نصیری «شاغل در سازمان حمل و نقل استان سمنان» تن به ازدواج نمود و صاحب دو فرزند به نامهای پردیس، پریناز می باشند.
- · صغری: در بهشهر به دنیا آمد، پس از کسب مدرک دیپلم به دانشگاه راه یافت و در رشته مهندسی زراعت و اصلاح نباتات اخذ مدرک نمودند هم اکنون در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته علوم اجتماعی می باشد و با آقای رضا روحی تن به ازدواج نمود و صاحب یک فرزند پسر به نام امین می باشد.
- · لطف الله: تنها پسر خانواده در ساری به دنیا آمد پس از کسب مدرک دیپلم در رشته مهندسی زراعت و اصلاح نباتات در دانشگاه دامغان راه یافت پس از فارغ التحصیل با دختر دائی اش فاطمه سعیدی «مهندس گیاه پزشکی» تن به ازدواج دادند که صاصب یک دختر بنام سارا هستند.
- · همسر دوم: حاجیه طاهره درودی است، اصالتا" بهشهری می باشد و دارای مدرک تحصیلی کاردانی علوم انسانی است پس از 30 سال خدمت ارزنده در جهت رشد و شکوفائی نسل آینده در حال حاضر بازنشسته آموزش و پرورش می باشند.
حاج پرویز ذاتا" آدمی فعال، جدی، سخت کوش در زندگی است به امور شرعی و مذهبی اهمیت خاصی قائل می باشد و در انجام فرایض آن مقید می باشند. دو بار به خانه خدا و دو بار به کربلای معلی جهت دیدار معبود و امام حسین (ع) به اتفاق همسر دومش مشرف شدند.
ایران سعیدی
ایران بنت عباسخان، مشهور به حاجیه درخش، نام مستعارش درخشنده می باشد، در سال 1326 در پرکوه متولّد شد پس از گذراندن دوران طفولیت و جوانی با آقای حاج علی روحی از طایفه روحی ازدواج کرد که حاصل این پیوند فرزندانی چون: ............
- · بهرام: فرزند ارشد خانواده در ساری به دنیا آمد دارای مدرک دیپلم می باشند و به شغل آزاد مشغول هستند، با دختر خاله اش پروانه علیزاده ازدواج کردند که صاحب سه فرزند به نامهای حاج علی اکبر، عاطفه و جابر می باشند.
- · کربلایی سکینه:اسم مستعارش مهنازاو پس از سپری کردن مقطع متوسطه دارای مدرک کاردانی ادبیات فارسی به استخدام آموزش و پرورش در آمد، ا و با کربلایی سرالله اسفیلاری که او هم دبیر آموزش و پرورش است تن به ازدواج دادند که حاصل این ازدواج فرزندانی چون: مرحوم حسین، حسام،وفاطمه می باشند.
- · حاج محمد: پس از اخذ مدرک دیپلم وارد دانشگاه شد و در رشته زبان عرب در مقطع کارشناسی به استخدام آموزش و پرورش در آمدندا و در حال اشتغال مقطع کارشناسی ارشد ادبیات عرب هم اخذ نمودندو سمتهایی چون مدیر و معاون مدارس متوسطه را تجربه نمودند و با خانم مریم قدمی«دبیر آموزش و پرورش» تن به ازدواج دادند که صاحب دو فرزند به نام محمد حسین و ..........می باشند.
- · حاجیه رقیه : مشهور به حاجیه بهناز، دارای مدرک دیپلم است و به شغل خانه داری مشغول می باشند و با حاج اکبر عالی نژاد تن به ازدواج داد و صاحب دو پسر به نامهای مهدی و محسن می باشند.
- · فاطمه: نام مستعارش فرزانه در ساری متولّد شدند پس از اخذ دیپلم در تربیت معلم قائمشهر قبول شدند و در آموزش و پرورش استخدام در حین کار مدرک کارشناسی در رشته علوم اجتماعی را اخذ نمودندو اکنون داری کارشناسی ارشد در رشته تاریخ می باشند و با آقای مجید لطفی ازدواج کردند و صاحب دو فرزند به نامهای مهنا ومهتا می باشند.
- · رضا: پس از کسب مدرک دیپلم در دانشگاه در رشته عمران در مقطع کارشناسی راه یافت پس از سپری کردن کارشناسی ارشد در رشته علوم اجتماعی دانشجوی دکترای جامعه شناسی می باشنداو با خانم رزیتا سعیدی فر ازدواج کردند و دارای دو فرزند پسر به نام امین و آرمین می باشند.
- · مرتضی: در ساری متولّد شد، دارای مدرک مهندسی شیلات است و در حال حاضر در اداره کل شیلات در خرم آباد مشغول به کار می باشند و با خانم الهام فریدونی «مهندس منابع طبیعی گرایش محیط زیست که هم اکنون در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می باشند» ازدواج کردند و در خرم آباد لرستان زندگی می کنند و دارای یک فرزند دختر بنام آوا می باشند.
- · مجتبی: در ساری به دنیا آمدند، پس از کسب مدرک دیپلم در رشته مهندسی آبیاری به دانشگاه راه یافت.او با خانم خدیجه بکروی فوق لیسانس ریاضی ازدواج کرد و صاصب دو فرزند بنام محمد و محیا هستند.
- · زینب: مشهور به فتانه ، مدرک دیپلم را در رشته علوم تجربی کسب نمودند، به خاطر علاقه به تحصیل در رشته مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست مشغول شدند.
حاجیه درخش تا سوم ابتدائی تحصیل کرد و از خصوصیات ذیل برخوردار می باشند..........
علاقۀ شدید به علم و دانش دارند به خاطر همین در امور تعلیم و تربیت و فراگیری علم و دانش فرزندانش موفق بودند که همه آنها تحصیل کردند در شغلهای مفید برای جامعه و خانواده مؤثرند، او بسیار باهوش و در عین حال سنگین، با گذشت، فداکار و در زندگی دارای برنامه ریزی دقیق است، دو بار به خانه خدا و یکبار به زیارت حضرت زینب«س» و یکبار به کربلای معلی مشرف شدند و در اجرای فرایض دینی و شرعی کاملا" مقید می باشد.
فرخ سعیدی
فرخ بنت عباسخان، مشهور به فریده در زادگاهش در پرکوه به دنیا آمد تا کلاس سوم ابتدائی ادامه تحصیل داند و در سن جوانی با آقای قربان طاهری تن به ازدواج دادند و صاحب دو فرزند به نامهای علی و معصومه شدند.
- · علی: مقطع ابتدائی را در پرکوه و راهنمائی را در ساری گذراندند، پس از معافیت از خدمت سربازی با خانم طاهره فکوری از روستای شرفدارکلاه ازدواج کردند که حاصل ازدواج آنها سه فرزند به نامهای محمد، فرخ و مهدیه می باشند، اکنون به شغل آزاد مشغول می باشند.
- · معصومه: در پرکوه متولّد شد پس ازگذراندن مقطع ابتدائی و راهنمائی در رشته علوم انسانی در ساری مدرک دیپلم را اخذ نمودند با اقای جان الله حسینی از روستای سود کلاه ازدواج کردند و صاحب یک فرزند بنام امیر مهدی هستند.
فرخ آدمی صبور، آرام و پر حوصله بود، عمر کوتاهی داشت، بیماری طولانی را سپری کردند تا اینکه دچار ضعف جسمی عمیق شدند، بسیار با مشقت به خاطر نبودن جاده ماشین با برانکارد چوبی او را به روستای دمیرکلاه انتقال دادند و از آنجا با ماشین مستقیم به بیمارستان بو علی سینا ساری اعزام کردند که متاسفانه بعد از چند روز تلاش پزشکان و خانواده او چاره نیفتاد تا اینکه در سن 27 سالگی در بیمارستان بوعلی ساری در گذشت و پس از تشییع جنازه با شکوه از بیمارستان تا آرامگاه ملامجدالدین توسط فامیلان، بستگان و بازماندگان در دل خاک آرمیده اند
خدایا بیامرزدش…..
گرچه جز تلخــی از ایام ندید هر چه خواهی سخنش شیرین است
صاحب آن همه گفتار امروز سائـل فـاتـحـه و یـاسـیـن اسـت
مولف در وصف او چنین گوید:
غم و قصه مه دله ره پر ها کرده
کدورت مه زانو ره شل ها کرده
مه جان خاخر در غریبی منزل هاکرده
مره همیشه غم خوار خاخر ها کرده
فاطمه سعیدی
فاطمه بنت عباسخان،مشهور به حاجیه فاطمه در پرکوه به دنیا آمدند در سن جوانی با حاج احمد مسلمی ازدواج کردند که از پیوند این ازدواج پنج فرزند به نامها حاج محمد، ، علی،حاج حسن، ربابه و کلثوم شدند.
- · حاج محمد : فرزند ارشد خانواده در ساری به دنیا آمد دارای مدرک تحصیلی متوسطه می باشد با حاجیه معصومه رفیعی ازدواج کردند که حاصل ازدواج آنها دو فرزند به نامهای حسین و صبا می باشد و اکنون به شغل آزاد مشغول می باشند.
- · علی: در ساری متولّد شد دارای مدرک تحصیلی دیپلم می باشند با خانم سمانه رفیعی ازدواج کردندکه حاصل این ازدواج دو فرزند به نامهای محسن و مهسا می باشند و اکنون به شغل آزاد مشغول می باشد.
- · حسن: متولّد ساری است پس از گذراندن دوره متوسطه و اخذ مدرک دیپلم وارد دانشگاه شد و دارای مدرک تحصیل کارشناسی زراعت هستندا و با خانم وحیده خناری نژاد ازدواج کردند صاحب یک فرزند به نام امیر محمد می باشند هم اکنون به شغل آزاد مشغول می باشد.
- · ربابه: در ساری چشم به جهان گشود دارای مدرک تحصیلی کاردانی در رشته حسابداری می باشد و با آقای ابوالقاسم عالیشاه افراچالی ازدواج کرد که حاصل این ازدواج فرزندی است به نام مهدیه و به شغل خانه داری مشغول می باشند.
- · کلثوم: فرزند آخر این خانواده در ساری متولّد شد تا مقطع متوسطه ادامه تحصیل داد و با آقای مصطفی محمودی ازدواج کرد و به خانه داری مشغول می باشد که حاصل ازدواج آنها پسری به نام رضا می باشد.
خصوصیت بارز حاجیه فاطمه: همسر ی وفادار برای شوهرش و مادری مهربان برای فرزندانش می باشند او روحا" آدمی آرام و صبوراست و علاقه ی شدیدی به خانواده اش دارد باتفاق همسرش به زیارت خانه خدا مشرف شد زیرا«این توفیق زیبا و خوشایندی
جعفر سعیدی
جعفرا بن عباسخان، مشهور به حاج جعفر در سال 1/ 1/ 1335 در پرکوه چشم به جهان گشود مقطع ابتدائی را در زادگاهش، مرگاب علیاو خلیل محله بهشهر گذراند، پس از آن در شهرستان بهشهر و رستمکلاه مقطع راهنمائی را سپری کرد آنگاه به دانشسرای مقدماتی گرگان «آق قلا» اخذ دیپلم نمود، ابتدا به مدت یکسال معلم پیمانی در آموزش و پرورش بهشهر خدمت کرد و به عنوان سپاهی دانش 6ماهه آموزشی را در پادگان ساری و 18 ماه دیگر را در روستای نشترود شهرستان کرج به پایان رساند و مجددا" به مازندران عزیمت کردند و به عنوان معلم رسمی به استخدام آموزش و پرورش بهشهر در آمدند او پس از یکسال خدمت از بهشهر به ساری انتقالی گرفتند و مستقیما" به دودانگه انتقال یافت بعد از دو سال از دودانگه روستای پرکوه به ساری آمدند و برای همیشه در ساری سکنی گزیدنداو در سن 23 سالگی با دختر عموی خود حاجیه ایران سعیدی ازدواج نمود که حاصل این پیوند پنج فرزند به نامهای سمیه، کربلایی مهدی، کربلایی مجتبی، سمانه ومرتضی می باشند.
- · سمیه: فرزند ارشد خانواده در ساری متولّد شد پس از اخذ دیپلم به دانشگاه راه یافت و در رشته کارشناسی علوم قرآنی اخذ مدرک نمودند و با آقای مهندس رضا علیزاده تن به ازدواج دادند که حاصل این ازداج یک پسر بنام امیر محمد شد.
- · مهدی: در قائمشهر متولّد شد دارای مدرک دیپلم در رشته نقشه کشی ساختمان می باشند و با خانم مهدیه عقه خلردی«کارشناس زیست شناسی» ازدواج نمودند که دارای یک دختر بنام رونیکا هستند
- · مجتبی: در ساری متولّد شدند پس از اخذ مدرک دیپلم به دانشگاه راه یافت و در رشته مکانیزاسیون کشاورزی اخذ مدرک نمودند و با خانم وجیهه طالبی کارشناس تغذیه ازدواج کرد ند.که دارای یک دختر بنام نهال هستند.
- · سمانه: در ساری متولّد شند پس از کسب مدرک دیپلم به دانشگاه راه یافت و در رشته نقشه کشی معماری اخذ مدرک نمودند.
- · مرتضی: در ساری متولّد شدند و در رشته زراعت و باغبانی مدرک دیپلم را کسب نمودند.او با خانم فائزه طالبیان کارشناس پرستاری ازدواج کردند.
خوش خلقی و خیر خواهی از صفات اوست و همین امر باعث شد که در بین دوستان و بستگان و همکاران از محبوبیتی برخوردار باشند. در سال 9/ 8/ 1382 خدمت 30 ساله اش در راه تعلیم و تربیت را به پایان رساندند، سمتهای دوران خدمت او شامل: مدیر و معاون مدارس ابتدائی و راهنمائی، معلم ابتدائی، دبیر راهنمائی، کارشناس اردو و فعالیتهای گروهی،کارشناس بهداشت مدارس، کارشناس تشکیلات دانش آموزی کشور و استان مازندران و آموزش و پرورش نواحی 1و2 ساری، مدرس فعالیتهای دانش آموزشی کشورو استان مازندران، کارشناس آموزش ضمن خدمت، کارشناس کانونهای فرهنگی و تربیتی، کارشناس هلال احمر - کارشناس اردوهای شهرستانی، استانی و کشوری- مدرس ضمن خدمت کشوری- استانی و شهرستانی -مدرس تشکیلات دانش اموزی کشوری و استانی و شهرستانی - ارزباب تشکیلات دانش اموزی کشوری-استانی و شهرستانی- کارشناس تشکیلات دانش اموزی کشوری استانی و شهرستانی بود.
نظم و و قت شناسی و جدی بودن در امور شخصی و اداری از خصوصیات بارز او ست و در راه حق و راستگویی هیچ ملاحظه ای را نمی پذیرد گرچه برای همه احترام قائل است و لی این امر موجب نمی شوددر بازگویی واقعیت جدی نباشد.عشق به خاندان اهل بیت «ع» باعث شد دوبار به زیارت خانه خدا و یک بار زیارت عتبات عراق مشرف شوند. و همه ساله در روز عاشورا از بدعت به جا مانده از نیاکان خود از عزادارن امام حسین «ع» پذیرائی می کند .
رقیه سعیدی
رقیه بنت عباسخان در روستای پرکوه در سال 1/ 1/ 1334 به دنیا آمد از دوران نوجوانی و قسمتی از جوانی را در زادگاهش سپری نمودند آنگاه به اتفاق والدینش به ساری آمدند و در شرکت دخانیات ساری در قسمت درجه بندی توتون مشغول به کار شدند تا سوم راهنمائی ادامه تحصیل داد. با یدالله اسلامی «دبیر آموزش و پرورش» ازدواج نمودند که حاصل این ازدواج پنج فرزند به نامهای نسیبه، نادیا، ندا، ناهیدوجواد می باشند.
- · نسیبه: فرزند ارشد خانواده می باشد نام مستعارش مسیبه است که دارای مدرک تحصیلی کاردانی آزمایشگاه می باشند و با محمد شکریان تن به ازدواج دادند و صاحب یک فرزند می باشند.
- · نادیا: در ساری متولّد شد نام مستعارش لیلا می باشد پس از کسب مدرک دیپلم در رشته کارشناسی اقتصاد به دانشگاه راه یافت.
- · ندا: در ساری متولّد شد نام مستعارش زهرا می باشد پس از کسب مدرک دیپلم در رشته حسابداری به دانشگاه راه یافت.
- · جواد: تنها پسر خانواده می باشند در ساری متولّد شدند، در رشته حرفه فن در تربیت و معلم کسب مدر ک نمود و به شغل معلمی مشغول می باشد.و در حال ادامه تحصیل در رشته کارشناسی ارشد زبان هستند.
- · ناهید: در ساری متولّد شد،پس از کسب مدرک دیپلم در رشته حسابداری به دانشگاه راه یافتن.
رقیه خانمی زحمت کش و پرکار می باشد از هیچ گونه تلاشی جهت تداوم زندگی از خانواده اش دریغ نمی کند، با توجه به شاغل بودن در امور کشاورزی هم کمک یار خانواده می باشند، خصوصیات بارز او: کم توقع و ساده زیستی اوست و علاقۀ شدیدی به خانواده اش دارد که مثال زدن ا ست.
چنگیز سعیدی
چنگیز ابن عباسخان، در سال 1339 در روستای پرکوه متولّد شد تا مقطع ابتدائی در زادگاهش، سپس برای ادامه تحصیل به بهشهر نزد برادرش حاج پرویز رفت مقطع راهنمائی را سپری کرند و در سال دوم متوسطه مشغول به تحصیل بودند که جهت دیدار به خانواده به ساری آمد ند بعد از چند روز با بدرقۀ مادرش با قطار به بهشهر برگشتند آن روز یکی از روزهای سرد و بارانی فصل پائیز بود.که در اثر برخورد با موتور دچارخونریزی مغزی شد و در دم فوت کردند یعنی پنجم مهر ماه سال 1355 همۀ اعضای خانواده را تنها گذاشت و رخت اقامت به دیار باقی کشید. چنگیز از قدی متوسط با موهای فرفری بسیار زیرک و تیز هوش بود، روحا" آرام و درون گرا اما در باطن زنده دل و شاد، خیلی مهربان و در عین حال فامیل دوست، خواست معیشت خدا چنین تقدیری برای او رقم زد که در جوانی بهار عمرش خزان گردد تا شادابی و خرمی اهالی خانه را به افسردگی و پژمردگی مبدل کند.
چنـگیـز ای خو بـروی نیک سیـرت
برفتی از میـان مـا به حیـرت
فـراق مـرگ تـو هـم بـدانـنـــــد
پدر از دوریـت منتظر بمـانـد
چراغ شمع وجودت گشـت خاموش
بدان هرگز نمی گردد فراموش
بهروز سعیدی
بهروز ا بن عباسخان، مشهور به کربلایی احمد در سال 13/1/1346 در روستای پرکوه متولّد شد، دوران ابتدائی را در زادگاهش و مقطع راهنمائی و متوسطه را در ساری به پایان رساند و داراند و حاصل این پیوند سه فرزند به نامهای کربلایی عباس، حسین و زینب می باشند.
- · عباس: فرزند اول خانواده در ساری به دنیا آمد علاقۀ زیادی به مداحی دارد و در حال حاضر یکی از مداحان محل در ماه محرم می باشند، او مشهور به کربلایی عباس و دارا ی مدرک دیپلم می باشند.
- · حسین: در ساری متولّد شد، علاقه زیادی به تحصیل دارند، پس از کسب مدرک دیپلم وارد دانشگاه در رشته نقشه کشی ساختمان شدند.
- · زینب: تنها دختر خانواده می باشند، در حال حاضر تحصیل در مقطع ابتدائی را می گذراند.
خصوصیات بهروز: علاقه شدید به خانواده دارد، ذاتا" آدمی خوش قلب، مهربان، طراطه اللجه و در موقع مشکلات یارو یاور فامیلان می باشند او به خاطر ویژگیهای والای اخلاقی خاص خود مورد احترام است، سر لوحه ی زندگی او از مناعت طبع، روحیه قناعت و ساده زیستی اوست او هم به خاطر علاقۀ وافر به حضرت امام حسین «ع» در ماه محرم در روز عاشورا احکام دهی عزاداران امام حسین «ع» ادا می کند.
بهروز با همکاری جوانان محل پرکوه هیئت عزاداران امام حسین «ع»، «زنجیر زنان» راه اندازی کرد هر ساله در ماه محرم روز تاسوعا به امامزاده باقر شلدره و عاشورا در محل و اربعین امام حسین «ع» به تکیه پهنه کلاه به صورت بسیار منظم و زیبا دسته روی می کنند این کار با شکوه حاصل تلاش او می باشد
بهزاد سعیدی
بهزاد ا بن عباسخان، مشهور به شعبان در سال 13/1/1346 در روستای پرکوه متولّد شد دوران ابتدائی در پرکوه و مقطع راهنمائی و متوسطه را در ساری سپری کرد دارای مدرک دیپلم می باشند و در حال حاضر در بانک صادرات مشغول به کار هستند. او به مدت 15 ماه در جبهه علیه باطل در طلایه وسهابیه در قسمت پداقد نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی خدمت کردند پس از اتمام خدمت با خانم ساره خاتون عالیشاه ازدواج کرد که حاصل این پیوند سه فرزند به نامهای حاج محمد، ابوالفضل وفاطمه زهرا می باشند.
- · محمد: فرزند ارشد خانواده مشهور به چنگیز در سن نوجوانی به خانه خدا مشرف شد، پس از اخذ مدرک دیپلم در رشته کاردانی حسابداری به دانشگاه راه یافت و تا کارشناسی در این رشته ادامه تحصیل داد.
- · ابوالفضل: در ساری متولّد شد، پس از کسب مدرک دیپلم به دانشگاه در رشته نقشه کشی راه یافت.
- · فاطمه زهرا: تنها دختر خانواده که در حال تحصیل در مقطع ابتدائی می باشند.
خصوصیات بارز بهزاد: تلاش در راه استحکام خانواده، علاقه به بستگان، مهمان نواز، دلسوز و با گذشت است علاقه فراوانی به اهل بیت و عصمت و طهارت «ع» دارد امام حسین «ع» را الگوی خود و مسلمانان می داند و به خاطر همین عشق و ارادت در ماه محرم روز عاشورا به عزاداران امام حسین «ع» احکام دهی می کند. به مدت 3 سال عضو هیئت امضاء تکیه پائین و عضو فعال هیئت زنجیر زنی محل بوده و همه ساله به صورت دسته روی در روزهای تاسوعا به امامزاده باقر و عاشورا در پرکوه و اربعین امام حسین «ع» به تکیه پهنه کلاه هیئت زنجیر زنی به راه می اندازد هم چنین عضو هفت نفر جهت تسریع جاده اصلی و محل «آسفالت» بوده که از خود به یادگاری گذاشته است.
منتظر اطلاعات خانوادگی هستم تا زندگی نامه کامل شود.
دیروز هفت تن بودم و چقدر دلم برای خانم سلطان عزیز تنگ شده بود. گفتم شاید یادی از او کرده باشین.
جای این عکس ها و اقعاً در سایت شما خالی بود و من به نوبه خودم تشکر می کنم.