شجره نامه خاندان سعیدی

خاندان عطا خان سعیدی

سه شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۴، ۰۵:۳۶ ب.ظ

 

 

عطاء سعیدی

عطاء ا بن جعفر قلی، مشهور به عطاء خان در تاریخ 1303 در روستای پرکوه به دنیا آمد، دوران قبل از دبستان در مکتب خانه با قرآن آشنا شد آنگاه تحصیلات ابتدائی را در دودانگه و پل سفید تا ششم ابتدائی سپری کرد پس از آن به زادگاهش برگشت و با خانم زیور سعیدی ازدواج کرد و در محل مغازه ای جهت امر معاش مشغول به کار شد او در دوران جوانی علاقۀ زیادی به مناظر طبیعی، پرورش اسب، اسب سواری، تیر اندازی داشت و این امر باعث شد به استخدام محیط زیست «شکاربانی قدیم» در آید پس از استخدام به ساری عزیمت کرد و برای همیشه سکنی گزیدند و محل کارش لار دماوند، دودانگه و جزیره ی میانکاله تعیین گردید و در ادامه ی شغل به عنوان مسئول پاسگاهای تاکام و امره انجام وظیفه می کرد تا اینکه با ریاست شکاربانی ساری مشکل پیدا کرد و به مدت دو سال به استان زنجان تبعید شد و با مشکلات زیاد و پیگیری مدام پس از شش ماه توانست به ساری برگردد که بدترین دوران خدمت را به زبان خودشان همیشه بازگو می کرد با شروع انقلاب اسلامی و اتمام دوران تبعیدی به خاطر علاقۀ شدید به دودانگه به عنوان مسئول محیط زیست منسوب شد و تا بازنشستگی در این منطقه محروم خدمت کرد.

اخلاقا" آدمی خوش مشرب، رقت قلب، نیکو خصال، مهمان دوست و مهمان نواز بود، شیفتۀ موقعیت روستای پرکوه و فضای طبیعی آب و هوای آن بود پس از شش ماه از وفات همسر باوفایش در سحرگاه 2/5/1371 به علت سکتۀ قلبی در بیمارستان لقمان حکیم ساری دار فانی را وداع گفت پس از تشیع جنازه از ساری به پرکوه در کنار همسرش در آرامگاه پرکوه با خاک هم آغوش شد.

عطاء خان همانند اجدادش علاقۀ زیادی به خاندان اهل بیت «ع» داشتند به خاطر همین در روز عاشورا همه ساله به عزاداران حسین «ع» اطعام دهی می کرد و فرزندانش ادامه دهنده راهش می باشند.

 

  

    آن پـریـرو از درم روزی فـرار آیـد نیـاید

                                             من همی خواهم که عمر رفته باز آید نیایـد

       بر سر من مایـه ای از آن آفتـاب افتد نیفتد

                                           در کف مـن دامـن آن سـرونـاز آیـد نیـاید

   

                                      



    مهری سعیدی

 

مهری بنت عطاء خان، مشهور به  کربلایی خانم مار در تاریخ 2/1/1327 در پرکوه به دنیا آمد تا سال چهارم ابتدائی درس خواند پس از سپری کردن دوران جوانی با  کربلایی منوچهر ذاکری در تاریخ 2/9/1350 ازدواج نمود که حاصل این پیوند 9 فرزند به نامهای کامبیز، ابوالفضل، زینب، ابراهیم، فاطمه، مرصع، رضا، بهاره و حاج ایمان شدند.

  • ·       کامبیز: فرزند ارشد خانواده در بهشهر در تاریخ 30/6/1351 متولّد شد، دارای مدرک تحصیلی کارشناسی حسابداری می باشد و با خانم صغری       ازدواج نمود که حاصل این ازدواج دو فرزند به نامهای شهاب و حسین می باشند.
  • ·       ابوالفضل: نام مستعارش عباس می باشد، در تاریخ 30/4/1355 در ساری متولّد شد، دارای مدرک تحصیلی دیپلم در رشته حسابداری با خانم معصومه بذری ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر به نام علی می باشد.
  • ·       زینب: نام مستعارش بنفشه درتاریخ 8/11/1356 متولّد شد دارای مدرک تحصیلی دیپلم در رشته علوم طبیعی می باشند با آقای علی سعیدی ازدواج کرد.
  • ·       ابراهیم: در تاریخ 2/2/1359 در ساری متولّد شد، دارای مدرک تحصیلی دیپلم در رشته هنر می باشند .و با خانم         ازدواج نمود.
  • ·       فاطمه: در تاریخ 20/9/1360 در ساری متولّد شد، دارای مدرک تحصیلی کاردانی کامپیوتر می باشد.
  • ·       مرصع: در تاریخ 14/5/1362 در ساری متولّد شد، دارای مدرک تحصیلی دیپلم در رشته نقشه کشی معماری می باشد.
  • ·       رضا: در سال 8/12/1363 در ساری متولّد شد پس از کسب مدرک دیپلم وارد دانشگاه شد و در رشته کارشناسی روانشناسی صنعتی  فارغ التحصیل شد.
  • ·       بهاره: در تاریخ 10/10/1365 در ساری متولّد شد، پس از کسب مدرک دیپلم در رشته کامپیوتر در مقطع کاردانی  وارد دانشگاه شد.
  • ·       حاج ایمان: در تاریخ 19/9/1367 در ساری متولّد شد،  مدرک دیپلم در رشته                  وارد دانشگاه شدند.او در سن جوانی به خانه خدا مشرف شدند.

مهری به خاطر عشق و علاقۀ وافر به اهل بیت «ع» در 21 ماه رمضان از مهمانان ضیافت الله و شب عاشورا از عزاداران اباعبدالله الحسین «ع» پذیرایی می کند. ذاتا" آدمی زحمت کش، پر تلاش و دلسوز می باشد، او در شرکت دخانیات ساری به مدت 30 سال خدمت کرد تا به بازنشستگی نائل شد.

 

 

                                              

   بیژن سعیدی

بیژن ا بن عطاء خان، ملقب به حاج بیزن (نام مستعارش میرزا خان) در سال 3/3/1334 در روستای پرکوه متولّد شد، ابتدا دوران مکتب خانه را سپری و سپس مقطع ابتدائی را تا سال ششم ادامه تحصیل داد آنگاه جهت تشکیل زندگی برای گرفتن شغل به ساری عزیمت کرد و برای همیشه در آنجا اقامت گزید و با خانم پروانه سعیدی در سال 6/3/1352 ازدواج نمود که حاصل این ازدواج پنج فرزند به نامهای محمد، حسین، حسنعلی، زهرا و اصغر می باشند.

  • ·       محمد: فرزند اول خانواده در سال 2/4/1355 متولّد شد، دارای مدرک تحصیلی دیپلم در رشته حسابداری می باشند و با خانم سیده لیلا اندربای ازدواج نمود که حاصل این ازدواج دو فرزند به نامهای رضا و عرشیا می باشند.
  • ·       حسین: در سال 22/3/1356 در ساری متولّد شد، دارای مدرک کاردانی در رشته حسابداری می باشند در حال حاضر به شغل آزاد مشغول هستند، با خانم سکینه بدری ازدواج نمود که حاصل این پیوند دو فرزند به نامهای امیرو غزل می باشند.
  • ·       حسنعلی: در سال 1/9/1358 در ساری متولّد شد، دارای مدرک دیپلم در رشته مکانیک می باشد با خانم پروین محمودی ازدواج کرد و در حال حاضر در شرکت صنایع چوب و کاغذ پهنه کلاه مشغول می باشند.
  • ·       زهرا: تنها دختر خانواده در سال 3/5/1363 متولّد شد، دارای مدرک کاردانی در رشته شیمی می باشند با آقای علیرضا غفوریان ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک دختر به نام تارا می باشد.
  • ·       اصغر: آخرین فرزند خانواده در سال 12/5/1369 در ساری متولّد شد، پس از کسب مدرک دیپلم در رشته شیلات در مقطع کاردانی وارد دانشگاه شد.

 حاج بیژن همانند پدرش بسیار به روستای پرکوه علاقمندهستند بیشتر اوقات در آنجا به سر می برد، کارمند شرکت صنایع چوب و کاغذ پهنه کلاه بود تا اینکه در تاریخ 1/9/1384 به بازنشستگی نائل شد.

علاقۀ شدید او به اباعبدالله الحسین «ع» باعث شد ادامه دهنده ی راه پدرش در خصوص اطعام دهی روز عاشورا به عزاداران حسینی در روستای پرکوه باشد.

 خصوصیات بارز او:رقت قلب، خوشرو، مهربانی است به خاندان بزرگ سعیدی ها عشق می ورزد و بسیار هم فامیل دوست می باشند در زمان جنگ تحمیلی عراق به ایران به مدت سه ماه در مهران جهت دفاع از کشورمان حضور داشت.




ثریا سعیدی

ثریا بنت عطاء خان، در سال 1334 در پرکوه متولّد شد، تا کلاس پنجم ابتدائی درس خواند به اتفاق خانواده اش به ساری مراجعت کرد در شرکت دخانیات ساری مشغول به کار شد آنگاه با آقای احمد یزدانی از روستای امام زاده علی شلدره ازدواج کرد که حاصل این ازدواج چهار فرزند به نامهای مهدی، هادی، شاهرخ و شهرام می باشند.

  • ·       مهدی: فرزند اول خانواده دارای مدرک تحصیلی کارشناسی کامپیوتر  و با خانم سمیه      ازدواج کرد.
  • ·       هادی: دارای مدرک دیپلم با خانم سحر     ازدواج نمود.
  • ·       شاهرخ: دارای مدرک تحصیلی دیپلم می باشد.
  • ·       شهرام: فرزند آخر خانواده در حال تحصیل می باشد.

ثریا بسیار مهربان و فامیل دوست است به خانواده اش عشق می ورزد و در این راه از خود فداکاری زیادی نشان می دهد.

 

 



هوشنگ سعیدی

هوشنگ ا بن عطاء خان، در تاریخ 1/1/1337 در پرکوه متولّد شد، دوران ابتدائی را در پرکوه و متوسطه را در بهشهر و قائمشهر گذراند تا توانست در رشته اتومکانیک مدرک دیپلم را کسب نماید آنگاه به مدت شش ماه دوره بهداشت یاری را طی کرد تا به استخدام جهاد سازندگی شهرستان ساری در آمد بعد از ده سال خدمت در جهادر سازندگی استان، شهرستان ساری، دودانگه و هزار جریب یانه سر به بهداری ساری انتقال یافت و بعد از ده سال خدمت در علوم پزشکی استان در روستاهای محمد آباد دودانگه، از دودانگه به ساری انتقال و با مدرک کاردانی در رشته پذیرش و آمار در آزمایشگاه شهید بابایی شهرستان ساری مشغول به کار شد. دو بار ازدواج کرد.

  • ·       همسر اول: خانم حاجیه رقیه «فهیمه» اشرفی بود که از او دو فرزند به نامهای مریم و حسین شدند0
  • ·       مریم: فرزند اول خانواده در ساری متولّد شد پس از کسب دیپلم در رشته کامپیوتر در مقطع کاردانی وارد دانشگاه شد و پس از کسب اخذ کاردانی با مدرک کارشناسی وارد اموزش و پرورش شد که هم اکنون به شغل معلمی مشغول به کارمی باشند.
  • ·       حسین: در ساری متولّد شد پس از اخذ مدرک دیپلم در رشته کامپیوتر در مقطع کاردانی وارد دانشگاه شد با مدرک کارشناسی مشغول بکار هستند.
  • ·       همسر دوم: خانم سکینه آقاجانی است که از او فرزندانی چون معصومه، زیور، فائقه و علی می باشند.
  • ·       معصومه: فرزند ارشداز  همسر دوم دارای مدرک دیپلم در رشته مدیریت می باشد و با آقای حسین محمودی ازدواج کردند.
  • ·       زیور: نام مستعارش مائده
  • ·       فائقه:
  • ·       علی: تنها فرزند پسر از همسر دوم در حال  تحصیل می باشند.



این انسان خدمتگزار فعالیتهای چشم گیری در دوران خدمتش به جا گذاشت که به ذکر چند موارد از آن اشاره می شود:

ü    مدت دو سال خدمت در درمانگاه محمد آباد.

ü    مدت شش ماه در جهاد سازندگی یانه سر گلوگاه و عضو فعال کمیته بهداشت و درمان آنجا.

ü    مدت 9 ماه خدمت در کردستان به عنوان پزشکیار و مسئول بهداری سپاه بوکام.

ü    مدت سه ماه شرکت در عملیات والفجر مقدماتیفکه.

ü    انجام فعالیتهای بهداشتی و درمانی در روستای مرگاب، پرکوه و کرسب.

ü    شرکت در عملیات محرم «وافجر 6» که از طریق لشکر 25 کربلا اعزام شد.

ü    آبرسانی روستاهای مته کلاه، برارده، فرح آباد باکر، قارنسراء ، خوش نشان، مرگاب علیا و تلاوک با همکاری جهاد سازندگی دودانگه.

ü    پل سازی روستاهای امام زاده علی شلی و بیشه کلاه و ابتدای روستای پرکوه با همکاری خانواده شهید روحی.

ü    همکاری تنگاتنگ در کمیته عمران بهداشت درمان، دامپزشکی و کشاورزی دودانگه ساری.

ü     مدت پنج سال عضو فعال هیئت مدیره شرکت تعاونی عصر محمد آباد.

ü    مدت شش سال عضو فعال و جدی شورای پایگاه محمد آباد.

ü    همکاری با کمیته امداد خمینی «ره» به عنوان عضو افتخاری جهت انجام طرح شهید رجائی در    دودانگه.

اعم فعالیتهای کشاورزی، رفاهی در روستای پرکوه به عنوان 20 سال عضو شورا

ü    پیگیری، اقدام و اتمام پروژه برق رسانی در محل.

ü    هماهنگی با جهاد سازندگی و اقدام به شن ریزی جاده اصلی و داخل محل.

ü    تعیین سهمیه ی کود شیمیایی سالانه و توزیع جهت گسترش امور زراعی و کشاورزی با ادارا ت کشاورزی، بخشداری دودانگه، استانداری، اداراه کل تعاون اداره کشاورزی شهرستان ساری و  دودانگه

ü    تعمیر و راه اندازی حمام محل.

ü    هماهنگی و همکاری با مخابرات و پیگیری جهت نصب دکل تلفن.

ü    همکاری با کمیته ی امداد امام خمینی «ره» دودانگه جهت شناسایی و عضو نمودن افراد برخوردار از طرح شهید رجائی در محل.

ü    پیگیری و همکاری با مسئولین آب فاضلاب استان، بخشداری دودانگه جهت بهره گیری از آب   شیرین رود.

ü    پیگیری و در یافت بودجه در خصوص آسفالت جاده پرکوه به مبلغ «ده میلیون تومان» .

ü    پیگیری و نصب ترانس برق به علت ضعیف بودن برق محل.

ü    همکاری در جهت رفاه کشاورزان جهت آوردن تراکتوراز جهاد سازندگی جهت کشت گندم.

ü    پیگیری و اقدام و در اختیار قرار دادن ماسه و سیمان، لوله و سنگ دستشویی به صورت رایگان  به اهالی با همکاری جهاد سازندگی دودانگه.

ü    پیگیری با مخابرات ساری جهت اقدام زیر سازی جاده داخل محل.

ü    دعوت از مهندسین خاک شناسی به محل جهت بهتر بهره گرفتن کشت سیب زمینی.

ü    پیگیری جهت معرفی نمودن افراد واجب الشرایط جهت در یافت تراکتور و تریل برای انجام   کشاورزی

اهالی پرکوه و بستگان او را فردی زحمت کش و بدون ادعا می شناسند و زحمات بی شایسته ی او را به عنوان شورای محل همیشه به نیکی یاد می کنند . خصوصیات بارز او، ساده زیستن، دوری از هر گونه وابستگی به دنیاست.




رضوان سعیدی

رضوان بنت عطاء خان، در تاریخ 2/4/1345 در پرکوه به دنیا آمد تا کلاس چهارم ابتدائی درس خواند آنگاه در سن جوانی با علی ملانژاد در ساری در تاریخ 30/11/1371 تن به ازدواج داد ه حاصل این ازدواج یک دختر به نام ندا می باشد.

  • ·       ندا: تنها فرزند این خانواده نور چشم انان است که بخاطر علاقه به علم و دانش وارد دانشگاه شدند.

رضوان، بسیار بسیار مهربان و پر عاطفه هستند. و به خانواده اش عشق می ورزد برای پایداری این عشق در تمام زمینه ها از خود گذشت و ایثار نشان می دهد، ندا را ندای محبت و سر افرازی زندگی خود می داند و با عشق مادری به زندگی و آینده اش به اتفاق همسرش امیدوار است جایگاه او در خانواده همسرش بسیار با شکوه ، توأم با محبت و علاقه شدید به او مشهود می باشند.



منتظر اطلاعات شما هستم تا زندگی نامه کامل شود.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۳۱
ج س سعیدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی