خاندان غلامرضا سعیدی
غلامرضا سعیدی
غلامرضاا بن محمود خان، مشهور به میرزا غلامرضا در سال 1280 در پرکوه چشم به دنیا گشوده اند، دوران نوجوانی را در مکتب خانه، علوم قرآنی را فرا گرفتند و از دانش خواندن و نوشتن بهره مند و از خط زیبایی برخوردار بودند، او سه بار ازدواج کردند...
- o ازدواج اول با خانم مشرق عالیشاه که صاحب سه فرزند به نامهای میرزا علی، حاجیه فاطمه، وکربلایی صغری شدند.
- o همسر دوم به نام خانم سکینه رمضان نژاد با او هم سه فرزند به نامهای سلطنت، لیلا و خیرالنساء شد.
- o همسر سوم او خانم جواهر عالیشاه از روستای افراچال و صاحب فرزندانی چون زهرا، معصومه و یک پسر«در طفولیت فوت کرد» شدند.
مرحوم غلامرضا، همیشه رفتاری مؤدبانه و با نزاکت داشتند او از قدی متناسبی برخوردار بودند، از لحاظ ظاهری تمیز و مرتب و منظم ، علاقه وافری به خواندن نماز یومیه ، شب و تلاوت قرآن کریم داشتند دائم الوضو و بیشتر از سال را روزه می گرفتند که یکی از خصوصیات بارز او بود. خلق و خویی آرام داشتند عادت او بود صبح خیلی زود قبل از طلوع آفتاب از خواب بیدار و نمازهای یومیه را اول وقت می خواندند.
او پس از ازدواج سوم خانه ی مسکونی خود را جهت احداث درمانگاه فروخت و برای همیشه در روستای افراچال سکونت گزید و تا پایان عمر شریفش نیمی از سال را در آنجا و نیمی از سال را در ساری سپری
کردند. بدین سان این انسان وارسته و دوست داشتنی در تاریخ 7 / 11 / 1374 به علت بیماری داخلی که همیشه رنجش می داد در ساری در سن 85 سالگی فوت کردند و پس از تشیع جنازه به پرکوه زادگاهش در قبرستان به خاک سپرده شد. زندگی ساده و بی آلایش او مورد احترام شدید همه بود و از جایگاه والایی نزد همگان برخوردار بودند او پیوسته به اطرافیان نیز توصیه می کرد ند هرگز از یاد خدا غافل نباشند و در تمام امور رضایت او را مد نظر داشته و از هر گونه وابستگی به دنیا و زخارف آن و نیز از هر گونه رنگ و ریا دوری نمائید و سعی کنید که جز اهل الله و بندگی مقرب خدا باشید.
یادش از سـر نرود گـر بـرود عمـر بسـر
در شب و روز نباشـد به گـرم سوز و گـداز
حال دل با که گویم غم دل با که برم
که کسی نیست به جز غصه و غم محرم راز
بیادش......
بجان مشتاق روی تست جعفر ترا در حال مشتاقان نظر باد
میرزا علی سعیدی
میرزا علی ا بن غلامرضا، فرزند ارشد خانواده در سال 1317 در پرکوه خانه پدر را روشن کرد، در مکتب خانه رفت و قرآن تلاوت می کرد و از صدای خوبی بهره مند بود او پس از سپری کردن دوران جوانی با حاجیه عطریه اسلامی ازدواج کرد که حاصل این پیوند دو دختر به نامهای پروانه و بی بی نساء شد. او علاقۀ زیادی به کشاورزی و دامداری داشت و این کار را به عنوان یک شغل تلقی می کرد نسبت به خواندن نماز و روزه کاملا" مقید بودند و به اطرافیان هم سفارش می کردند.
میرزا علی جوانی خوش اندام، سیمایی زیبا، موهای فرفری و همیشه کت و شلوار به تن داشت، او در سن جوانی دچار بیماری سیاه زخم شدند و در منزل بستری به خاطر درد شدید که دچار بیماری شاربون شدند مداوا در محل میسر نشد و به علت طولانی شدن زمان بیماری قبل از رسیدن به بیمارستان در ساری در تاریخ 8/2/1342 در سن 25 سالگی دوران شکوفایی جوانیش بود دار دنیا را وداع گفتند و در آرامگاه ملامجدالدین ساری مدفون شدند.روی سنگ قبرش نوشته است که ......
همچون از بر ما سرو خرامان می گرفت متغیر شده از بنده ی گریزان می رفت
چو همی گفتمش ای مونس دیرینه من سخت می گفت و دل ازرده و گریزان می رفت
بیادش.........
رفتی ولی کجا بدل جاه گرفته ای دل جای توست گر چه دل از ما گرفته ای
پروانه سعیدی
پروانه بنت میرزا احمد، نام مستعارش حاجیه سلطان است، در تاریخ 1 / 2 / 1332 در پرکوه به دنیا آمد، در سن نوجوانی به مدرسه رفت و تا کلاس چهارم ابتدایی ادامه تحصیل داد، در سن کودکی پدرش را از دست داد و سرپرستی او را پدر بزرگش به عهده گرفتند تا اینکه در تاریخ 6 / 3 / 1352 با آقای بیژن سعیدی تن به ازدواج دادند که صاحب پنج فرزند شدند.
پروانه بسیار آرام، متین، باوقار، مهمان دوست، فامیل دوست، می باشند او همسری بسیار فداکار و مادری خیلی مهربان به شمار می رود.
بی بی نساء سعیدی
فاطمه سعیدی
فاطمه بنت غلامرضا، مشهور به حاجیه فاطمه که در سال 5 / 1 / 1306 در پرکوه به دنیا آمد، او پس از دوران جوانی با کربلایی عبدالعلی عالیشاه ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک فرزند به نام احمد می باشد.
احمد: در پرکوه متولّد شد، رشد نمود و از تحصیلات متوسطه برخوردار هستند او پس از سپری کردن خدمت سربازی با خانم زیبا دادپور از شهرستان آستارا ازدواج کرد که حاصل این ازدواج دو فرزند به نامهای روشنک و رضا می باشد.
خصوصیات بارز فاطمه خانم بسیار عاطفی و مهربان هستند او علاقۀ زیادی به زادگاهش دارد که این امر باعث شده برخی از فصول را در آنجا سپری می کند او نسبت به امور شرعی کاملا" مقید هستند.
حاجیه فاطمه در تاریخ 1394/7/21در بیمارستان بوعلی ساری فوت کردند و در زادگاهش دفن گردید.
صغری سعیدی
صغری بنت میرزا غلامرضا، مشهور به کربلایی صغری در سال 20 / 1 / 1330 در پرکوه به دنیا آمد، دوران نوجوانی و جوانی را در پرکوه سپری کرد و در سن جوانی مادرشان را از دست دادند آنگاه با مرحوم اصغر سعیدی تن به ازدواج دادند که حاصل این پیوند پنج پسر و دو دختر می باشد.
کربلایی صغری، دارای رفتار و کردار مؤقرانه توأم با متانت است فردی کاملا" زحمت کش طوری که پس از فوت همسرش متحمل زحمات زیادی شد ندتا فرزندانش را ببارنشانند الحمدالله دراین کار مؤفق بودند. او نسبت به امور شرعی کاملا" واقف بوده و در این امور به فرزندانش هم تاکید دارند.
لیلا سعیدی
لیلا بنت غلامرضا در سال 3 / 1 / 1347 در روستای پرکوه متولّد شد، تا سال سوم راهنمایی ادامه تحصیل داد و آنگاه با آقای اسدالله حمیدی ازدواج کرد که حاصل این پیوند دو فرزند دختر به نامهای لاله و پریسا می باشد. لاله و پریسا فرزندان این خانواده در ساری در حال تحصیل می باشند.
لیلا روحا" آدمی آرام، سنگین و متین می باشد و به شغل خانه داری مشغول است نسبت به تداوم زندگی تلاش ویژه ای دارد تا محیط خوب و صمیمی برای خود و خانواده اش فراهم کند.
زینب سعیدی
زینب بنت میرزا غلامرضا، مشهور به کربلایی سلطنت در سال 2 / 1 / 1345 در روستای پرکوه متولّد شدتا سن جوانی را در زادگاهش سپری کرد ولی پس از ازدواج با آقای قربانعلی شیخی به ساری آمدند و در این شهر سکونت دارند حاصل این میمنت پنج فرزند به نامهای عباس، عبدالله، سعید، آزاده و رقیه است.
- · عباس: دارای مدرک دیپلم می باشد و با خانم لیلا پناهی ازدواج کرده است و حاصل این ازدواج پسری به نام ابوالفضل می باشد.
- · عبدالله: دارای مدرک دیپلم می باشد و با خانم ژاله محمدی ازدواج کرده است.
- · سعید: دارای مدرک تحصیلی دیپلم می باشد.
- · آزاده: در حال تحصیل می باشد.
- · رقیه: در حال تحصیل می باشد و آخرین فرزند خانواده است.
کربلایی زینب تا سال پنجم ابتدائی درس خواند، خصوصیات ویژه او فامیل دوست، مهمان نواز، خوش اخلاق و با وقار می باشد، او از جایگاه خوبی در خاندان همسرش بهره مند می باشد و علاقۀ شدیدی به خانواده اش دارد.
خیرالنساء سعیدی
خیرالنساء بنت میرزا غلامرضا، در سال 20 / 8 / 1349 در پرکوه متولّد شد پس از سپری کردن مقاطع ابتدائی و راهنمائی در رشته علوم انسانی مدرک دیپلم را کسب نمود و با آقای علی طاهری از روستای افراچال ازدواج کرد که صاحب دو فرزند به نامهای رقیه، روح افزا می باشد هر دو در حال حاضر در حال تحصیل می باشند.
از خصوصیات ویژه ی او متین و با وقار است و از هوش سرشاری برخوردار می باشد علاقۀ زیادی به طایفه اش دارد و در این خصوص حساسیت زیادی به خرج می دهد، اهل ریا نیست بلکه فامیل دوستی و مهمان نوازی او زبانزد می باشد.
زینب سعیدی
زینب بنت غلامرضا، نام مستعارش زهرا است او در سال 10 / 2 / 1351 در روستای افراچال به دنیا آمد او با حاج حسین ولی نژاد تن به ازدواج داد که حاصل این ازدواج دو فرزند به نامهای بهاره و آرش می باشند. بهاره و آرش هر دو در حال تحصیل می باشند.
زینب دارای مدرک تحصیل دیپلم در رشته علوم انسانی می باشد و در حال حاضر در ساری سکونت دارند ذاتا" آدمی خوش رو، نیکو خصال و مؤدب می باشند و به علم و دانش اهمیت زیادی می دهد و در فراگیری درس فرزندانش حساس، پیگیری و دقیق است.
معصومه سعیدی
معصومه بنت غلامرضا، در سال 1357 در روستای افراچال متولّد شد پس از سپری کردن دوران کودکی به مدرسه رفت و در حال حاضر دارای مدرک دیپلم در رشته علوم انسانی می باشد. او آخرین فرزند خانواده است علاقۀ زیادی به مرحوم پدرشان داشتند، خوش رویی، خوش اخلاقی و مهربانی و فامیل دوستی از صفات خوب اوست و در حال حاضر در ساری با مادرش سکونت دارد.
منتظر اطلاعات خانوادگی هستم تا زندگی نامه کامل شود.
در مورد سن مرحوم غلامرضا سعیدی اشتباه کردید
ریاضی تون خیلی ضعیفه جناب معلم